Remonttipalvelut

Remontti kotiisi kattavasti meiltä - Turku ja Kaarina

Pientä piristystä pintaremontin avulla vai kerta heitolla laajempi uudistus?

Saat meiltä laadukasta palvelua niin seinien tapetointiin kuin koko kodin remontointiin.

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Vuosien varrella meistä on muotoutunut erityisesti kylpyhuone- ja saunaremonttien ammattilaisia. Suomalaiset osaavat arvostaa saunaa ja siksi on ensisijaisen tärkeää meille, että toteutamme saunaremontin täydellisesti asiakkaan toiveita kuunnellen.

Teetä kylpyhuoneremontti ja saunaremontti meillä ja voit olla varma tyytyväisyydestäsi. Olemme mukana aivan alusta lähtien. Autamme myös suunnittelussa, koska joskus pieneenkin tilaan on saatavana lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. Erilaisissa kylpyhuoneremonteissa ja saunaremonteissa mukana olleena on meillä monia eri ideoita joita myös teille voimme ehdottaa.

Keittiöremontti

Keittiö vaatii kätevät säilytystilat, hyvät työtasot ja toimivat kodinkoneet, jotta tilassa on viihtyisää toimia. Kaiken viimeistelee tietysti mieluisat sävyt ja kokonaisuutena kaunis ilme.

Teemme keittiöösi kalusteasennukset ja muut tarvittavat remonttityöt nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Pintaremontti

Puhuttaessa pintaremonteista, kyseessä voi olla esimerkiksi katon panelointi, seinien tapetointi tai maalaustyö seinille tai muille pinnoille. Pintaremonteissa tärkeää on sekä hyvät pohjatyöt että huolellinen viimeistely.

Huoneistoremontti

Teemme huoneistoremontteja kokonaisurakkana, jossa remontti suunnitellaan asiakkaan toiveisiin sopivaksi paketiksi ja siihen sisältyy kaikki mitä yhdessä sovitaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!