Lattia-asennukset

Laadukkaat lattia-asennukset ja listoitukset - Turku ja Kaarina

Lattiamateriaalilla ja lattian ulkonäöllä on iso merkitys koko sisustuksen tyylin ja viihtyvyyden kannalta. Hyvin valittu ja asennettu lattia on pitkäaikainen viihtyvyyselementti jalkojesi alla.

Lauta- tai puulattian asennus

Puinen lautalattia on lämmin, kotoinen ja kaunis. Jotta ongelmia (kuten kosteus) ei jää kytemään lattian alle asennuksen yhteydessä, on syytä luottaa ammattimiehiin.

Asennamme lautalattiat näppärästi, kaikki tärkeät seikat työvaiheissa huomioiden.

Laminaatti- ja parkettilattian asennus

Laminaatti ja parketti ovat molemmat suosittuja materiaaleja suomalaisissa kodeissa. Molemmilla on hyviä ominaisuuksia, joita miettimällä remontoija voi miettiä itselleen sopivimman vaihtoehdon.

Laminaattilattialla on kestävyydeltään kilpailukykyinen ja siksi usein hyvä valinta koteihin, joissa on esimerkiksi lemmikkieläimiä sen kestäessä paremmin kosteutta ja naarmuja.

Parkettilattia puolestaan on puutavaraa, joten sen pystyy hiomaan ja lakkaamaan tarpeen sitä vaatiessa. Parketti on siis myös pitkä-ikäinen kunnostettavuutensa ansiosta ja tuntumaltaan lämpimämpi laminaattiin verrattuna.

Lattialistoitus

Listoitus, tuo pieni osio lattian ja seinän yhtymäkohdassa, on yllättävän tärkeä osa viimeistellyn näköistä sisustusta. Tilatessasi meiltä lattia-asennuksen tai remontin eivät listat jää mistään kohtaa uupumaan tai nurkkiin lojumaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!